Продължете към съдържанието
Home » Членовете на АБАИ: Стюардесите на GullivAir – стил, красота и елегантност в небето

Членовете на АБАИ: Стюардесите на GullivAir – стил, красота и елегантност в небето

Българската авиокомпания GullivAir е член на Асоциацията на авиационната индустрия (АБАИ) от самото начало на създаване на организацията, а техен представител е член на нашия УС. Превозвачът е един от малкото родни, който успя да се справи с пандемията от COVID-19 и да превърне недостатъците на негативния ефект в сполучлив бизнес. Днес обаче няма да говорим за полетите и бъдещите планове на авиокомпанията, а ще надникнем в салона на самолета и ще ви представим едни от най-важните хора, които се грижат за комфорта на пътниците по време на полет, а именно – кабинният състав.

Стюaрдесите на GullivAir се отличават на много летища у нас и по света, пише нашият приятел и доказал се журналист Руслан Йорданов в статия за BGTourism. На запад от Доминиканa до Шри Ланка на изток и на север от Швеция до Южна Африка на юг – вече всички пасажeри се обръщат след тях не само заради красотата и елегантността, с които са истинско въплъщение на българските жени, но и заради стилната и дизайнерска униформа.

С ярко червените костюми стюардесите на авиокомпанията привличат вниманието на всички. За модела на униформите през 2021 г. авиокомпанията се доверява на Andrews Ladies. Повече от 25 години българският бранд предлага пълна гама висококачествени облекла и аксесоари. Дизайнерът е спазил принципите на лаконичност и сдържаност, а едновременно с това е вдъхнал самочувствие и увереност у всяка стюардеса.

Платовете са специално поръчани и доставени от страната, която е истински световен моден лидер – Италия.

Да, трудно е да се намери професия, която да е толкова много зависима от външния вид, но тук не става въпрос само за вида на стюардесите и авиокомпанията, но и за държавата, която те представляват. Дамите имат възможност да комбинират елегантните сака, с червен панталон или пола. Стилните шалове и шапки допълват впечатляващия вид на българките. Дизайнът на връхните дрехи впечатлява в студените дни и е отлично допълнение към цялата униформа на дамската част от екипажа.

Сивата блузка, на която има малки червени самолетчета, е чудесно допълнение към униформата в топлите дни.

Но нека да погледнем и към краката! Ще видим, че авиокомпанията държи на своите момичета те да бъдат едни от най-стилните не само, когато са здраво стъпили на земята, но и високо над облаците.

Обувките и шапките се поръчват от португалска компания, която е специализирана за униформи за летателни екипажи. Червените обувки на дамите са стилно подчертани с черен ток и са Scanner-Friendly. Това им позволява да не ги събуват докато минават през скенерите за проверка.

Куфарите на стюардесите, когато пътуват, са на световноизвестната компания, чийто продукти се отличават с дизайн и качество.

Неизменна част от сакото е брошката с крила, на която е логото на авиокомпанията.

В GullivAir в момента работят 40 стюардеси. Най-младата е  само на 20 години и черпи богат опит от своите колеги.

Усмивките на дамите са най-силното оръжие по време на техните дълги полети, а едновременно с това и благодарност към всички пасажери, които избират да пътуват с авиокомпаниите, за които са важни детайлите, за които всички пътешествията са истински празник!