Продължете към съдържанието
Home » Безплатен уебинар за авиационни инженери ще проведе утре Haycad Academy

Безплатен уебинар за авиационни инженери ще проведе утре Haycad Academy

На 14 декември от 13:00 часа ще се проведе поредната част на кампанията на Haycad Academy на тема „Моето бъдеще като авиационен инженер“. Този месец учебният център ще ви представи специалностите от „Висше военновъздушно училище „Георги Беноковски“ – член на Асоциацията на Българската авиационна индустрия (АБАИ). Уебинарът е безплатен.

Специален гост на онлайн събитието ще бъде началник на катедра „Тактика, въоръжение и навигационна подготовка“ полк. доц. д.н. инж. Милен Атанасов.

На 14 декември от 14:00 часа ще се презентират следните специалности:

       ОКС „Бакалавър„:

Авиационен мениджмънт;

Въздухоплавателни средства и авиационни двигатели;

Автоматика, информационна и управляваща техника;

Авиационни електронни системи за управление на въздушното движение;

Електроника;

Роботехнически авиационни системи;

        ОКС „Магистър“:

Авиационна техника и технологии;

Eлектроника;

Автоматика, информационна и управляваща техника;

Роботика и мехатроника;

Автоматика и авионика;

Авиационно въоръжение;

Въоръжение и боеприпаси;

Аерокосмическа техника;

Haycad Academy е открита платформа за обучение и квалификация за широк спектър от инженерни специалисти. Обученията подпомагат младите таланти да намерят своята бъдеща професия, а специалистите с опит да добавят нови ключови умения и компетенции към своя професионален профил.

В последно време, въпреки пандемията от COVID-19 авиацията се развива като една от най-успешните свери на бизнеса, а въздушният транспорт – като може би най-безопасният. Не случайно все повече млади хора поглеждат към авиосектора, тъй като той предлага и прилични възнаграждения. Благодарение на партньорството между Haycad Academy и членовете на АБАИ ВВВУ „Георги Бенковски“, към сферата на авиацията ще имат възможност да се присъединят още млади и амбициозни хора. В тази връзка председателят на АБАИ Тодор Иванджиков заяви:

Устремът на Hycad Аcademy да внедрява модерни софтуерни приложения във ВВВУ и университетите ме радва и затова реших да им помогна в това начинание. По-важното за мен ще е резултатът как преподавателите ще използват техните продукти, за да се вдигне нивото на образование в България, за да не се налага да пращаме децата ни далеч от семействата. Иска ми се да видя нашите университети в световните класации като престижни и реномирани висши училища, откъдето излизат висококвалифицирани кадри. Бригаден Генерал Радойски има виждания и, ако има подкрепата на държавата, ВВВУ „Г. Бенковски“ може да си върне името на най-престижното учреждение за коване на авиационни кадри с най-добрата подготовка.“

Все още имате възможността да се запишете за безплатния уебинар на Haycad Academy, като посетите този линк: