Продължете към съдържанието
Home » GP Aviation набира кабинен състав. Стани част от екипа и сбъдни мечтата си

GP Aviation набира кабинен състав. Стани част от екипа и сбъдни мечтата си

Членовете на АБАИ GP Aviation набират кабинен състав. Авиационният оператор с традиции в швейцарска конфедерация и Република България ти дават възможност да сбъднеш мечтата си за успешна кариера в бързо-развиващия се авиационен сектор.

За да станеш част от младия, но професионален екип на GP Aviation, трябва да отговаряш на следните условия:

– да имаш навършени 18 години;

– да имаш завършено средно образование с минимален успех 4.50;

– да владееш перфектно английски език (кандидатите, които притежават сертификат с ниво В2 по Европейската езикова рамка са с предимство);

– да нямаш татуировки или пиърсинг на видими места по тялото;

– да бъдеш в отлично здравословно състояние;

– да си дисциплиниран и отговорен;

– да притежаваш атестация от EASA съгласно изискванията на Регламент (ЕС) 216/2008 за за определяне на подробни правила за квалификация на кабинния екипаж, участващ в търговски операции

Ако смяташ, че отговаряш на горепосочените изисквания, GP Aviation предлага:

– възможност за реализация в екип от професионалисти;

– възможност за надграждане в авиационния сектор;

– гъвкаво работно време и място;

– мотивиращо възнаграждение.

GP Aviation притежава Свидетелство за авиационен оператор и изпълнява редовни и чартърни полети. Също така предлага облитания, полети след изпълнение на техническо обслужване и тестови полети. Има утвърдено име при предаване на самолети при промяна на собственици, лизингодатели и оператори.

Въпреки трудните времена и препятствията, през които световната авиация преминава заради ефекта от кризата с COVID-19, благодарение на правилната бизнес стратегия, GP Aviation не спира да изпълнява полети и се развива успешно. Присъединявайки се към екипа на авиокомпанията, Вие ще получите възможността да сбъднете мечтата си да полетите в небето и да се реализирате в една от най-проспериращите професии сега.

Кандидатите, проявили желание да станат част от екипа на GP Aviation, да изпратят CV на e-mail: mstoyanova@gp-aviation.net.